Hockeyclub Waalwijk

Maak kennis met hockeyen

Hockeyclub Waalwijk heeft sinds juli 2018 een geheel nieuw jong bestuur die de uitdaging zijn aangegaan om de hockeyclub weer geheel verfrissend op de kaart te zetten.

Kom eens kijken op zaterdag of zondag

 

Hockeyclub Waalwijk
 
 
Hockeyclub Waalwijk is een dynamische club die hard werkt aan de toekomst. Een sterk groeiend ledenaantal, vrijwilligers en sponsoren zijn hiervan de basis. Het 1e damesteam speelt 3e klasse en het 1e herenteam speelt ook 3e klasse en de sportieve prestaties zijn goed. Omdat we veel tijd en energie steken in de jeugdopleidingen is er een brede basis voor de toekomst op sportief maar zeker ook prestatie gebied. In totaal hebben we ca. 630 leden verdeelt in 8 seniorenteams, waaronder een heren- en damesveteranenteam, 17 juniorenteams en vele miniteams. Voor volwassenen die niet in competitieverband wil hockeyen is er het trimhockey op donderdagavond.

Hockeyen bij Hockeyclub Waalwijk

Bij KMHC Waalwijk kan je al vanaf 3 jaar komen hockeyen en dat kan je tot oudere leeftijd volhouden. Natuurlijk kan je niet meteen zeggen of hockey leuk is en hiervoor kan je dan een aantal keer vrijblijvend mee trainen.
Naast een trainingslidmaatschap bieden wij ook hockey in competitie verband aan voor de kleintjes, junioren, senioren en veteranen. Wil je gewoon voor de gezelligheid hockeyen? Kom dan eens mee doen met de trimhockeyers op donderdagavond!
Proeftrainingen Jeugd
Nog nooit gehockeyd en zou je het toch een heel graag willen proberen? Bij KMHC Waalwijk bieden we voor iedereen een aantal gratis proeftrainingen aan zodat je kind kan kijken of hockey iets voor hem of haar is.

Aanmelden voor de proeftrainingen of meer weten, kan door te mailen naar: info@hockeyclubwaalwijk.nl
Senioren (17+)
Altijd al op hockey willen gaan, maar nooit de stap genomen? Of altijd gehockeyd maar verhuisd richting Waalwijk? Dan ben je meer dan welkom om eens te kijken welk senioren, dan wel veteranen team goed bij jou past!
Hockey voor Ouders
Kinderen moeten sporten, daar is menig ouder het mee eens! Maar waarom jij dan niet? Daarom biedt KMHC Waalwijk speciaal voor ouders het trimhockey aan. Hier worden tactieken en technieken feilloos uitgelegd zodat je mee kan praten met je kind, en natuurlijk zelf ook lekker sportief bezig blijft!

Achteraf wordt er natuurlijk gezellig wat gedronken met z'n alle. Deze trainingen vinden op donderdagavond plaats.
Hockey+
De club biedt ook het hockeyspel aan, aan kinderen die gebaat zijn bij extra begeleiding. Het plezier en de veiligheid voor de kinderen staat daarin voorop en de kinderen kunnen rekenen op individuele begeleiding. Elke zaterdag van 12:00 tot 13:00 zijn de kinderen welkom en in stappen wordt het hockeyspel aangeleerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met coördinator Conny Rondel, c.rondel@kpnplanet.nl of 06-33 26 19 62
Meer info?
Wil jij meer informatie over een van bovenstaande zaken? of misschien wel jezelf direct aanmelden als lid bij KMHC Waalwijk? Stuur dan even een mailtje naar info@hockeyclubwaalwijk.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie met meer informatie!

 

 

 

 

De openingstijden zijn op de speeldagen, zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zondag van 09:00 tot 19:00 uur. 

De competitie begint op 9 maart a.s. en eindigt 1 juli 2019.

Locatie

Hockeyclub Waalwijk
Olympiaweg 14
5143 NA Waalwijk

Ons volgen?


Olympiaweg 14
5143 NA
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.