Fysiotherapie Elegance

Fysiotherapie van jong tot oud

Wat al onze fysiotherapeuten drijft is: mensen helpen. Fysiotherapie is daarbij eigenlijk alleen het middel. Wij hebben tijdens de behandeling aandacht voor u als mens, wij zijn niet alleen gericht op uw klachten. We stellen alles in staat om uw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken en daarbij ook plezier te hebben.

Ieder van onze fysiotherapeuten heeft zijn eigen specialismen. Denk hierbij aan sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en oedeemtherapie. Door ons uitgebreid aanbod aan specialismen kan een ieder bij ons terecht, van kind tot ouderen, topsporter tot niet sporter, samen kijken we welke behandelmethode het beste past bij uw klachten. Regelmatig werken wij hiervoor ook samen met andere disciplines, zoals Ergotherapie Samen Sterk en Podotherapie van de Ven, welke in hetzelfde gebouw gevestigd zijn.

Kwaliteit is voor ons prioriteit. Wij leveren kwaliteit door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en toe te passen in ons vakgebied. Wij werken met innovatieve behandelmethoden zoals shockwave/ESWT, EPTE en echografie.

Maandag     08:00 - 21:00

Dinsdag      08:00 - 21:00

Woensdag   08:00 - 21:00

Donderdag  08:00 - 21:00

Vrijdag       08:00 - 17:30

 

Wij zijn bereikbaar op 0416-650700 of via info@fysiotherapie-elegance.nl

 

Locatie

Fysiotherapie Elegance
Eerste Zeine 120A
5144 AM Waalwijk

Ons volgen?


Eerste Zeine 120A
5144 AM
Waalwijk

Stel ons hier uw vraag

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.