BIBIAN

Bibian - Yoga - Ademtraining - Klankontspanning - Systemische Counseling - Reiki

bibian biedt yoga, klankontspanning en ademtraining in groepslessen van max. 9 deelnemers. Individuele sessies worden uiteraard ook gegeven. Ik geef ook Systemische Counseling en Paramedische natuurgeneeskundige therapie voor individu, relatie en gezin.

De yogalessen zijn divers en voor iedereen mogelijk. ‘Easy Yoga’ voor mensen die minder mobiel zijn, een blessure hebben of herstellende van een operatie zijn. Ook geef ik Hatha yoga, actieve Vinyasa yoga, energieke Kundalini yoga en rustige Yin yoga.

Wie en Wat

De letterlijke betekenis van mijn naam is ‘de levendige’. Een mooiere en meer passende naam hadden mijn ouders mij niet kunnen schenken in 1974.
Ik durf inmiddels ook écht te zeggen dat ik de kunst van ‘voluit durven leven’ wel in de vingers heb.
Het betekent dat je de verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven, in het licht durft te gaan staan en keuzes maakt.

àEr is niets verlichts aan om in de schaduw te leven ß

Wil jij ook op jouw manier voluit leven in ontspanning, passie en innerlijke kracht?

bibian is een praktijk waar je leert ervaren wat goed voor je is. Leven vanuit je natuur, bezieling en passie. Ik gebruik vele werkvormen die erop gericht zijn jouw natuurlijke -zijn- weer te herontdekken. Je maakt verbinding met jezelf en vervolgens met de ander.

bibian biedt yoga, klankontspanning en ademtraining in groepslessen van max. 9 deelnemers. Individuele sessies worden uiteraard ook gegeven. Ik geef ook Systemische Counseling en Paramedische natuurgeneeskundige therapie voor individu, relatie en gezin.

De yogalessen zijn divers en voor iedereen mogelijk. ‘Easy Yoga’ voor mensen die minder mobiel zijn, een blessure hebben of herstellende van een operatie zijn. Ook geef ik Hatha yoga, actieve Vinyasa yoga, energieke Kundalini yoga, rustige Yin yoga en Hormoon yoga voor vrouwen in de wisseljaren, PMS of menstruatieklachten.

Door mijn brede opleiding en werkervaring ben ik in staat om creatief te denken en werken in alle situaties. De mens is meer dan het lichaam, de mens is meer dan de geest, de mens is meer dan de emoties, de mens is meer dan spiritualiteit. Daarom verdient elk mens een werkwijze die uitgaat van het geheel. Dat heelt.

Overal liggen dingen waar je écht wat aan kunt hebben” is een gevleugelde uitspraak van Pippi Lankous.

Persoonlijke aandacht, -betrokkenheid en deskundigheid in een sfeervolle ruimte vormen de ingrediënten van mijn gevarieerde werkwijze.

Bezoek mijn site voor meer informatie, foto’s en recensies: www.bibian.nu. Voel je welkom en kom langs om kennis te maken.

Ik sta stil en ervaar

Ik verbind en vertrouw

Ik laat los en ontspan

Ik ontvang en groei

Ik geef en straal

Jij en ik zijn wij

Wij = één

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 9.00 - 17.00

Dinsdag: 9.00 - 17.00

Woensdag: 9.00 - 21.45

Donderdag: 9.00 - 21.45

Vrijdag t/m zondag alléén telefonsich en per mail bereikbaar.

Locatie

BIBIAN
Nieuwevaart 38a
5161 AR Sprang-Capelle

Ons volgen?


Nieuwevaart 38a
5161 AR
Sprang-Capelle

Contact met Bibian

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.