2B FIT sport, outdoor & entertainment

Buitengewoon lekker bezig zijn!

 

(small)group, individual & business (outdoor)training in de Loonse en Drunense Duinen. Sportieve Groepsactiviteiten.

Personal Training, Bootcamp, Leefstijlprogramma's op maat.

 

 

 

Buitengewoon lekker bezig zijn!

2B FIT sport, outdoor & entertainment is een mooi en vooral sportief bedrijf. Wij organiseren wekelijks trainingen voor particulieren, sportteams en bedrijven in de Loonse en Drunense Duinen en op elke gewenste locatie. 

2B FIT Personal Training in de buitenlucht!

Heb jij een mooi persoonlijk doel voor ogen, zoals een aantal kilo afvallen, meer energie krijgen, een (halve) marathon rennen of sterker in je schoenen staan? Dan biedt 2B FIT jou de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Samen trainen we 1-op-1 in de buitenlucht en werken we aan je persoonlijke doelen.

Bootcamp

Zoek je een superleuke en goede buitensporttraining dan is Bootcamp iets voor jou. Je bouwt individueel en in teamverband aan je conditie door intervaltraining, spierversterkende oefeningen en spelvormen. Je krijgt meer conditie, kracht, souplesse en explosiviteit en geloof ons, je wilt alleen nog maar meer. Zo bereik je snel resultaat, of je doel nu meer kracht is, een betere conditie of een paar kilo’s afvallen. Je traint buiten! Je kunt kiezen uit verschillende levels. 

Wandel Bootcamp

Wandel Bootcamp is en gevarieerde training gericht op flexibiliteit, balans en comfort. In plaats van hardlopen wordt er bij Wandel Bootcamp in een stevig tempo sportief gewandeld. In de actieve pauzes worden spierversterkende oefeningen gedaan. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en begeleid zodat er zo min mogelijk kans op blessures is. Wandel Bootcamp is een geheel nieuwe les voor iedereen die graag buiten actief is maar hardlopen en de reguliere bootcamp trainingen te zwaar of te belastend vindt. De route, afstand en oefeningen zijn steeds wisselend.

 Leefstijlprogramma's 

Verlies blijvend gewicht en voel je gegarandeerd fitter en energieker met één van de Fittergy Premium leefstijlprogramma’s van 2B FIT. Behaal in zeer korte tijd de beste resultaten. De programma’s zijn veilig, wetenschappelijk onderbouwd en uiterst effectief. Je kunt kiezen uit het Boost, Ultra Fit of Ultimate Lifestyle Change programma. De keuze hangt af van jouw startpunt, motivatie en ultieme leefstijl doel.

 

LESROOSTER

Woensdag

08.50 uur Bootcamp step up
10.00 uur Wandel Bootcamp

Donderdag 

18.50 uur Wandel Bootcamp
20.00 uur Bootcamp

Zaterdag

09.00 uur Bootcamp

Alle overige trainingen vinden plaats op afspraak.

Locatie

2B FIT sport, outdoor & entertainment
Roestelbergseweg 3
5171 RL Waalwijk

Ons volgen?


Roestelbergseweg 3
5171 RL
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.